loading
Over ons
Wij leveren de beste service & laadoplossing voor uw EV

Onze missie is om mee te bouwen aan een groenere toekomst door middel van het aanbieden van innovatieve laadoplossingen!
Wij staan samen in voor een duurzame toekomst!

Innovatie

Duurzaamheid

Bij Charge At Home streven we ernaar steeds de meest innovatieve technieken en oplossingen aan te bieden. Met oog op het verhogen van de duurzaamheid van uw EV, het laadpunt en daarbij rekeninghoudend met het milieu en de infrastructuur.

4

Levi Steenbeke heeft een diploma Elektro Techniek en spendeert zijn tijd aan de ontwikkeling en optimalisering van de producten.
Van residentiƫle elektriciteit en domotica tot laadoplossingen. Blijven leren en techniek bijschaven is zijn grootste drijfveer. Zo pikt Levi in op dit nieuwe marktsegment waarbij groene energie centraal staat. Levi geeft u de beste oplossing op basis van uw netbelasting en bestaande elektrische installaties.

Elke Decraemer heeft een master in Handelswetenschappen met een focus op personeels en organisatiemanagement. Zij zorgt voor een efficiƫnte werking van de organisatie en een correcte planning. In de back office zorgt zij voor een vlotte afhandeling van uw dossier en op socials verzorgt zij het contact.